MIÉRT JOBB AZ EVENTID?

 

Az Eventid rendszere magasabb profitot tesz lehetővé, nullára csökkenti a visszaélések számát, növeli a biztonságot, magasabb elégedettséget eredményez, egyszerűbb és világosabb képet kap rendezvényéről - mindezt egy integrált rendszernek köszönhetően.

Az új technológiák térhódítása elérte a rendezvényeket is, hiszen ki ne hallott volna az érintéses fizetésről, a készpénzmentes fesztiválokról, a karszalagba (vagy egyéb eszközökbe) épített chipekről.

Itt az ideje, hogy az újításokat az Ön szolgálatába állítsa!

 

Az Eventid komplex és mégis egyszerűen testre szabható rendezvény-menedzsment szolgáltatást nyújt. Rendszerünk mind a rendezvényszervezők - mind a látogatók igényeit figyelembe véve lett kifejlesztve, mely szempontrendszer alapja a szakmai tudás, az elméleti és gyakorlati tapasztalat, az intuitív és célorientált működési elv.

 

Cégünk nem csupán készpénzmentes fizetési rendszert nyújt, hanem attól sokkal többet: olyan komplex rendezvény-menedzsment szolgáltatást, mely egyszerre alkalmas a látogatói lojalitás növelésére, a hatékony rendezvény szervezői feladatok támogatására, rendezvényen szolgáltatók elégedettségének növelésére és a rendezvény marketing tevékenységének támogatására.

 

Hogyan lehetséges mindez?

Felkeltettük érdeklődését? Kérjük vegye fel felkészült csapatunkkal a kapcsolatot, kérjen visszahívást, regisztráljon hírlevelünkre a további információkért!

x
Kapcsolatfelvétel