Mi az NFC?

Near field communication, azaz kis távolságú vezeték nélküli kommunikáció angol nyelvű megfelelője, mely rendszerünk alapja.

Mi az RFID?

Radio Frequency Identification, azaz rádiófrekvenciás azonosítás. Sokan tévesen összekeverik az RFID rendszereket az NFC-vel, azonban ők sem állnak távol az igazságtól. Az NFC az RFID rendszerek egyik ága, annak egyik speciális szegmense. Amíg az NFC a közeli, biztonságos adatcserére fókuszál, addig az RFID rendszerek inkább nagyobb távolságokon alapuló és az NFC-hez képest több eszköz (olvasó, antenna, címke) által működtetett hálózatokat jelenti.

Mit jelent az, hogy cashless?

Az angol cashless kifejezés a készpénz mentességet  / nélküliséget jelenti.

Mit jelent a készpénzmentes / cashless fesztivál?

Minden olyan rendezvény készpénzmentes, ahol a rendszerből adódóan csak elektronikusan lehet fizetni. Az Eventid esetében azonban ez többet jelent, hiszen különböző szolgáltatásokkal összekötve egy komplexebb szolgáltatás csomaggal - így jelentéstartalommal - bír.

Mi az az access control?

Rendezvények esetében az access control a rendezvények résztvevő személyek hozzáférési jogosultságainak az irányítását, kezelését, menedzsmentjét jelenti. Rendszerünk villámgyors, de az embernél biztosan pontosabb és gyorsabb, hatékony támogatói, ellenőrző funkcióinak hála a rendezvények lebonyolítása összehasonlíthatatlanul egyszerűbbé válik a hagyományos rendezvényekhez képest.

Mitől jobb egy készpénzmentes rendezvény, mint a hagyományos?

Sokan teszik fel ezt a kérdést és mindaddig idegenkednek az újdonságtól, amíg meg nem értik annak logikáját. A rendszer tulajdonságaiból fakadóan mód nyílik egy teljesen eltérő alapelvű és elszámolási rendszerű rendezvény lebonyolítására, mely a rendezvényszervező, a rendezvényen szolgáltató és a rendezvényre látogató szempontjából is előnyös. Rendszernek hála sok ismétlődő tényező automatizálva / gépiesítve van, mely kizárja az emberi hibázás lehetőségét és magas szinten hozzájárul a hibák megelőzéséhez.

Mi az Eventid?

Az Eventid egy innovatív rendezvény-menedzsment megoldás, mely egyedülálló lehetőségek tárházát kínálja a rendezvény szervezők számára.

Mi az, hogy chipes karszalag?

A rendezvényen történő fizetési eszközt sokan a karszalaggal azonosítják, azonban ez bármilyen NFC eszközt tartalmazó tárgy lehet, pl. pohár, kártya, szilikon karkötő, “óra” stb.

Mit jelent ez a rendszer egy látogató számára?

Új elszámolási alapra helyezhető rendezvényt, nagyobb látogatói elégedettséget, pontosabb és átláthatóbb képet a rendezvényéről, magasabb profitot, tiszta, átláthatóan működő rendezvényt tesz lehetővé.

Ez túl szép, biztos van valami kisbetűs rész…

Egy rendezvényszervező számára a szolgáltatás bevezetésének első alkalmával különös figyelmet kell fordítani a rendezvényen résztvevők (látogatók, személyzet, szolgáltatók) informálására. A rendszer jellegéből adódóan ez extra ráfordítással nem jár, hiszen az egyéb operatív költségek ugyanakkor csökkennek. További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A PayPass kártyám tudja ugyanezt?

A bankkártyákat elfogadó rendszerek sokkal kevésbé rugalmasak a zárt rendszerekhez képest: 

  • lassabb, mely nagyobb várakozási időt eredményez
  • drágább, hiszen a bankkártya társaság jutalékot számláz
  • kevésbé biztonságos, hiszen a látogató azonosításához nem kötött
  • az információ és lojalitás menedzsment nem lehetséges
  • nagy terheltség egyáltalán nem működik

Az Eventid a nyílt és zárt rendszerek összes előnyét ötvözi, így tökéletes megoldást szállítunk minden rendezvény számára.

x
Kapcsolatfelvétel