KÉSZPÉNZMENTES FESZTIVÁL / KIÁLLÍTÁS / RENDEZVÉNY / KONFERENCIA STB.

 

Mit jelent a készpénzmentes fesztivál?

Felejtse el a készpénzzel történő idő és energiaigényes munkát! Kollégáival, szolgáltatókkal, partnerekkel mostantól világos, átlátható és visszaélés mentes rendszerben dolgozhat együtt! Rendszerünk olyan intuitív, rugalmas, könnyen kezelhető elemekből áll, mely így az alkalmas céges rendezvényektől a százezres fesztiválokon történő alkalmazásra. Jegykezelés, beléptetés, értékesítés, statisztika egy integrált NFC / RFID alapú rendszerben az EventIDtől!

 

Mi az NFC?

Az NFC (Near Field Communication) egy igazi 21. századi technológia, mely lehetővé teszi az információk vezeték nélküli adatátvitelét. Felhasználása rendkívül széles körű, jellemzően az iparban, a logisztikában és a szolgáltatói szektorban van elterjedőben és természetesen szuper biztonságos.

 

Ezt értem - de mi köze van a rendezvényemhez?

A technológia könnyen lehetővé teszi, hogy információkat adjunk át gyorsan és egyszerűen. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a látogatók egyszerűen, biztonságosan, gyorsan fizethetnek bármelyik eladó pontnál, belépési jogosultságainak megfelelő zónákba léphetnek be, beváltható ajándékokat vagy extra bónuszokat kaphatnak, re-pohár rendszert vezethet be rendezvényén és mindezt könnyen ellenőrizheti. A rendszer extra szolgáltatásai révén minden fél számára előnyös használatot biztosít.

 

Oké, jó a vendégnek - de miért jó ez nekem szervezőnek?

Az RFID illetve NFC technológia ilyen módon történő felhasználása rendkívül széleskörű előnyökkel jár. Szolgáltatásunkkal alacsony befektetéssel a hagyományos rendezvényhez képest az addigi profit többszörösét érheti el. Fokozhatja vendégei elégedettségét és pontos képet kaphat rendezvénye minden mozzanatáról. Hagyományos rendezvények szervezői még a legegyszerűbb kérdésekre sem tudnak választ adni (mennyi költés volt a rendezvényen), míg az Eventiddel a legösszetettebb mozzanatok is nyomon követhetőek. A rendszer tulajdonságaiból adódóan magasabb termelékenység érhető el, ami kevesebb munkatársat  / személyzetet jelent magasabb árbevétel mellett (pl. készpénz hiánya miatt, kisebb pultfelügyelet, kevesebb biztonsági őr stb.).

 

Valóban lehetséges ez? Hogyan?

A technológia olyan lehetőségeket teremt, mely egy hagyományos rendezvénynél mindez idáig nem volt lehetséges. Néhány példát megemlítve: 

  • árusító partnereivel mostantól jutalékos, naprakész rendszerben számolhat el;
  • rendszer gyorsaságából adódóan minden tranzakció egy pillanat alatt végbemegy;
  • nincs több visszaélés a jegyekkel vagy a beléptetésnél;
  • rendezvényét érintő legfontosabb információk "élő" monitorozása;
  • termék-menedzsment, reklám és értékesítés támogatás;
  • gördülékeny beléptetés, kisebb sorok, nagyobb látogatói elégedettség;
  • rugalmas költség beállítások - magasabb profitráta;

 

Melyek a további előnyei, szolgáltatásai?

Felkeltettük érdeklődését? Kérjük vegye fel felkészült csapatunkkal a kapcsolatot, kérjen visszahívást, regisztráljon hírlevelünkre a további információkért!

x
Kapcsolatfelvétel